Startsida / Vikingsunbloggen / TAREQS REVANSCH I KOCKARNAS KAMP

TAREQS REVANSCH I KOCKARNAS KAMP

Tareq Taylors överlägsenhet i Kockarnas Kamp 2017 imponerade på alla förutom en. Tareq själv tycker just en av insatserna var rent ut sagt pinsam. Detta trots att resultatet i deltävlingen gav honom ytterligare en vinst.

 

 

105 korrekta och godkända skivor rättika skurna på 90 sekunder med förbundna ögon är alltså ett nederlag enligt Kockarnas Kamp-vinnaren. Anledningen? Kniven! I tv-programmet får kockarna inte använda sina egna knivar.

 

Tareq hävdar bestämt att han skulle kunna krossa inte bara sitt eget resultat på 105 skivor, utan även rekordet på 202 skivor som sattes av Håkan Thörnström. Se hur Tareqs revanschlusta ledde honom till ner i en mörk källare med förbundna ögon… Och vad har egentligen hänt med Tareq sedan dess..?

 

 

Tareq Taylor är ambassadör och användare av knivar från Mcusta / Zanmai. Zanmai Revolution är en serie fantastiska knivar med ett mycket tunt blad av tre lager stål med ett kärnstål av SPG2, ett japanskt pulverstål känt för utmärkt motståndskraft mot slitage och korrosion. Hårdhetsnivån är 61HRC med en fantastisk hållbar skärpa.

 

Läs mer om knivarna och hitta din närmsta återförsäljare här >>

 

Den mjuka linjen mellan sidornas supportstål och kärnstålet ger ett otroligt vackert blad med design som påminner om japanska svärd.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Admin 2019-05-14

Standardvy | Byt till Mobil vy