SLIPKURSER & EVENTS PÅ VIKINGSUN

TA MED ER KOLLEGORNA PÅ SLIPKURS!

På Vikingsun finns det både kunskap, inspiration, lokal och råvaror att arbeta med. Vill ni ta med er kollegorna på ett matlagningsevent, en kurs i våtstensslipning eller något annat så tveka inte - kontakta oss så återkommer vi med förslag och möjligheter. 

 

Läs mer om våra slipkurser och se priser här >>

 

 (Önskar ni skriva ut informationen så måste den först laddas hem via länk ovan, i Bildbanken finns även en högupplöst version av foldern.)

 

Vikingsun AB
Karduansmakargatan 2 C
111 52 Stockholm
Tel kontor: +46 8 54511880
Fax: +46 8 54511885

INTRESSANMÄLAN:
Formulär för intresseanmälan

 

E-post:
info@vikingsun.se eller kontakta eventansvarig paul.gustafsson@vikingsun.se direkt.

Knivar ska slipas och brynas ofta för att hålla skärpan. Att arbeta med vassa knivar är inte bara bra för inspirationen och matlagningen, det är även bättre för råvarorna som får en plan och fint skuren yta istället för en ruffare söndertrasad yta. Råvaror som skurits med vassa knivar behåller smak och konsistens bättre tack vara den plana ytan om man jämför med "söndertrasade" ytor på en råvara så lättare tappar smak och konsistens, speciellt om den ska tillagas.

 

Oavsett om det är ett privat sällskap, en kick-off eller ett gäng kockar som önskar sig att delta i en slipkurs så styr vi upp dagen efter era önskemål. Matlagning, kocktävlingar, roliga utmaningar eller varför inte en pingisturnering som avrundning?

 

Maila eventansvarig Paul Gustafsson så återkommer vi med förslag, idéer och inspiration.

Standardvy | Byt till Mobil vy