Keramiska mandoliner säljer mer än någonsin. Trenden verkar bara fortsätta i allt större utbredning. Det suveräna köksredskapet gör det både enkelt,
snyggt och smidigt at göra vackra sallader och delikata uppläggningar med fint garnityr.
Keramiska köksredskap från Kyocera är marknadsledande. Ryktet att keramiska köksredskap är ömtåliga gäller inte mandolinerna och knivarna
från Kyocera. Ända sedan 1984 tillverkar de sina knivar i keramik av högsta kvalitet.
FÖRDELAR MED KERAMISK MANDOLIN FRÅN KYOCERA
- Maten håller sig fräschare, utan missfärgning och oxidering.
- Keramik är mycket hårdare än stål, därför bevaras den otroliga skärpan upp till tio gånger längre än skärpan på knivar av stål.
- Keramiska mandoliner tål att diskas i diskmaskin utan att tappa skärpa, till skillnad från mandoliner med stålblad.
Läs mer om Kyoceras mandolin här>>
Användningsområdet är stort, nedan följer ett delikat tips.
Admin 2018-04-12 13:18