Startsida / Varumärken / Mcusta / Zanmai
Mcusta / Zanmai

Mcusta / Zanmai

Mcustas Zanmai det bästa för de bästa.

Mcusta Zanmai professionella kockknivar & köksknivar slår det mesta i jämförelse.

 

Mcusta Zanmai knivar är tillverkade i Seki City, som är det traditionella hjärtat av japansk svärdtillverkning. Dessa knivar är så nära man kan komma traditionellt japanskt hantverk och modern cutting edge-teknik. Mcusta är trots sin ringa storlek ett världsberömt knivmärke som under de senaste 20 åren varit mycket populärt. Lanseringen av Zanmai blev en succé. – Mcusta hade tillfört attityd och ergonomi till ett redan vinnande japanskt knivkoncept! 


Uttrycket ZANMAI används i det japanska språket när man vill tala om att något är lyxigt. Ordet i sig kommer från sandskriftstermen ”Samadhi” som refererar till det tillstånd då man uppnår full meditation. Vi lovar att knivarna lever upp till allt vad ordet Zanmai betyder. Knivarna är givetvis smidda och handslipade i bästa tänkbara material. De är sylvassa och håller skärpan länge. 


Bland de olika serierna så finns bland annat flaggskeppet Zanmai Revolution som är en serie fantastiska knivar med ett mycket tunt blad av tre lager stål med ett kärnstål av SPG2, ett japanskt pulverstål känt för utmärkt motståndskraft mot slitage och korrosion. Hårdhetsnivån är 61HRC med en fantastisk hållbar skärpa. 


Vill du ha en av världens bästa knivar i ditt hem eller i restaurangköket så är Zanmai definitivt kniven för dig! Scrolla ner för att läsa mer om alla våra fantastiska Mcusta Zanmai-serier.


1 2  34 artiklar Kampanjer(34) Sortering: Senaste Titel A-Ö Lägsta pris Högsta pris Artiklar per sida:
1 2 

Standardvy | Byt till Mobil vy