Startsida / Varumärken / Chroma
Chroma

Chroma

Bäst i test när Testfakta provade kockknivar!

CHROMA Type 301 är en serie köksknivar med svårslagen design. 

 

Handtaget i Chroma 301 är gjort i av 18/0-stål och bladet i japanskt 301-stål. Bladet i varje kniv är omsorgsfullt slipat för hand av en mästare. En speciell slipmetod används för att bladet ska hålla skärpan länge och även vara väldigt lätt att slipa upp.

Knivens handtag är framtaget av F.A. Porsche Design tillsammans med Österrikes ”Chef of the decade” år 1990, Jörg Wörther. Ett verkligen unikt handtag som i första anblick kan se obekvämt ut men många anser att de aldrig tagit tag i ett skönare handtag - och handtaget är lika viktigt som bladet! Prova dem själv i din hand, kanske du hittat just din kniv!

Knivarna finns med en väldig bredd av olika modeller och gör Chroma Type 301 till en suverän verktygslåda vid skärande, styckande, putsande, hackande mm. Det är även en härlig serie vackra kvalitetsknivar att fylla sina knivlister med.

Det tog designteamet fyra år att utveckla den ergonomiska designen. Det platta handtaget sitter som gjutet i handflatan. Bladet och skaftet är integrerade i varandra. Metallpärlan på vardera sida av kniven markerar var skaftet slutar och ger dig dessutom ett suveränt tumme-pekfingergrepp.

Ett flertal välkända kockar använder Chromaknivar och redskap ur Chromas sortiment. Ta er en titt på sortimentet nedan, vi är säkra på att ni kommer att finna mycket användbara och praktiska redskap, likväl som inspiration och matlagningsglädje. 


Scrolla ner för att se vårt utbud av artiklar från Chroma Type 301.

 Standardvy | Byt till Mobil vy