Redovisningsekonom

 

Vill du arbeta i en bred och varierad tjänst som redovisningsekonom där du får arbeta med helheten i ett mindre bolag? Trivs du i en jordnära varm och familjär företagsmiljö med god laganda? Vikingsun arbetar starka varumärken inom köksutrustning och arbetet sker på ett hemtrevligt kontor med bra gemenskap beläget på Kungsholms strand i Stockholm. Du erbjuds nu möjlighet till en ny utmaning som redovisningsekonom där du tillsammans med ekonomichefen bildar ekonomiavdelningen. Urval och intervjuer pågår löpande, varmt välkommen snarast med din ansökan.

 

Om tjänsten

 

Vikingsuns tillväxt fortsätter och man står nu i fas med att ta hem redovisningen som ligger outsourcad på redovisningsbyrå. Du kommer vara en aktiv del i att säkerställa övergången, tillsammans med ekonomichefen sätter du upp kvalitetssäkrade processer och rutiner för detta. Du kommer operativt arbeta med helheten inom löpande redovisning.

 

Dina arbetsuppgifter i huvudsak

 

I tjänsten kommer du arbeta brett inom löpande redovisning. Exempel på arbetsuppgifter:
– Löpande redovisning och avstämningar
– Moms och skatter
– Kund och- leverantörsreskontra
– Periodiseringar och avskrivningar
– Delaktighet i bokslut
Du kan även komma att få arbeta med tulldeklarationer, hantering av valutakonton samt lageravstämningar.

 

Vem är du?

 

Vi söker dig som har relevant utbildning inom ekonomi/redovisning exempelvis en YH-utbildning eller motsvarande. Du har minst något års praktisk erfarenhet från en redovisningsavdelning och är duktig inom löpande redovisning samt har varit involverad i arbete med moms och skatt. Vidare har du arbetat med avstämningar och varit delaktig i bokslutsarbete. Om du har arbetat inom handel ser vi vi det som ett plus, vidare söker vi som har god vana att arbeta i Excel. Vi söker dig som är genuint intresserad av redovisning. är nyfiken, proaktiv och driver ditt eget arbete.

 

Om verksamheten

 

Vikingsun arbetar med premiumprodukter för det privata och professionella köket Vi prioriterar hög produktkvalitet, hög servicenivå och hög leveranssäkerhet. Våra kunder finns främst inom detaljhandeln och bland restauranggrossister och profilföretag. Vårt kontor, provkök och showroom ligger på Kungsholms strand 125, vid St:Eriksbron i centrala Stockholm. Här ordnar vi även kurser i knivslipning, produktdemonstrationer & exklusiva företagsevent. För att veta mer se http://www.vikingsun.se

 

Ansökan görs via Poolia >>

 

Standardvy | Byt till Mobil vy